Boek direct

Reserveren

kennismakingsles inclusief jumpsokken: €9,00

JumpTricks 10 jumps €80,00

Reserveren

Jump tricks info

Vanaf 7 jaar
Elke donderdagavond vinden Jump Tricks lessen plaats bij XBAZE! Wil jij ook altijd de vetste tricks hebben? Reserveer meteen, dan vlieg jij binnenkort door de jumparena!

Tijdens Jump Tricks ontwikkel jij je eigen talent, kwaliteit en vaardigheden. Jij zorgt er samen met instructeur voor dat jij je droom waarmaakt. Bij XBAZE verleg jij je grenzen en werk je aan je zelfvertrouwen. Let’s do it!

Deze lessen worden gegeven door professionele instructeurs van Minded Motion waar XBAZE een samenwerkingsverband mee heeft.

Jump Tricks Wil je goed kunnen spelen met de zwaartekracht? Hoe hoger je springt, hoe langer je in de lucht kan zweven en hoe meer salto's je kunt maken! Word een echte pro in het maken van salto’s, schroeven en wallflips! We gaan dieper in op de techniek achter de stunts en je leert om ze perfect uit te voeren.
Tijden Jump Tricks lessen:

*Jump tricks lessen zijn met name salto’s voor, achter en zijwaarts incl. verschillende combo’s. Het gaat om controle op een trampoline en veilig springen.
Dag tijden
Maandag gesloten
Dinsdag Geen jumptijden
Woensdag Geen jumptijden
Donderdag 18:00-19:00-19:20
Vrijdag Geen jumptijden
Zaterdag Geen jumptijden
Zondag Geen jumptijden

Om Jump Tricks lessen bij XBAZE te volgen dien je een JumpTricks 10 jumps te kopen waardoor je 10 weken op rij je eigen skills en moves gaat ontwikkelen. Graag wel van te voren reserveren en zorg dat je altijd sportieve kleding aan hebt en een handdoek meeneemt.

XBAZE heeft een samenwerkingsverband met Minded Motion. De JumpTricks lessen worden gegeven door ervaren instructeurs van Minded Motion.

Let op: Jumpsokken verplicht! Voor de veiligheid en hygiëne draag je tijdens het springen speciale XBAZE gripsokken. Heb je al sokken van XBAZE? Dan gebruik je ze gewoon nog een keer! Jumpsokken zijn voor € 2,50 verkrijgbaar aan de kassa.

Jump right in!

Heb jij een vraag of opmerking? Vul dan het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!