Boek direct

Reserveren

€13,00 of
€16,50 of
€22,50 per kind

Reserveren

Partyjump info

XBAZE Jump Arena is dé plek voor kinderfeestjes! Wij hebben alle ingrediënten klaar staan voor een perfecte verjaardag. Eerst kan de hele groep hun energie kwijt in onze Jump Arena, begeleid door onze eigen jumpmasters.

Na de jumpsessie kan er gebruik worden gemaakt van de gereserveerde tafel in onze Chapel Bar. Heel veel verjaardagplezier dus!

Een kinderfeestje gereserveerd bij XBAZE Jump Arena? Dan worden jullie verzocht om 30 minuten vóór aanvang van de jumpsessie aanwezig te zijn! Een kinderfeestje is te reserveren vanaf groepen met 5 personen (kinderen). Wil je graag meer weten? Wij denken graag met jullie mee en ons XBAZE-team kan alle vragen beantwoorden!

Voor de veiligheid draag je tijdens het springen speciale XBAZE anti-slip sokken. Deze hebben maximaal grip, glijdt je niet snel uit en willen we ongelukken voorkomen. De sokken bestel je samen met de kaartjes. Heb je al sokken van XBAZE? Dan gebruik je ze gewoon nog een keer.

Dag tijden
Maandag Vanaf 15:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Vanaf 13:00
Donderdag Vanaf 15:00
Vrijdag Vanaf 13:00
Zaterdag Vanaf 12:00
Zondag Vanaf 12:00

Wil je op een ander tijdstip een kinderfeestje vieren, of heb je andere wensen? Dat kan! Stuur een mail naar info@xbaze.nl of neem telefonisch contact op via 077-8200400. We zullen samen de mogelijkheden bespreken en een op maat gemaakt kinderfeestje samenstellen!

Mogelijkheden bij XBAZE Jump Arena
Bij XBAZE Jump Arena zijn verschillende variaties voor de invulling van kinderfeestjes mogelijk. Elk pakket heeft zijn eigen inhoud, per groep kan er één pakket gekozen worden.

Wil je een Virtual Reality feestje boeken, Klik hier voor meer informatie.

Optie 1: XBAZE XPERIENCE
In het XPERIENCE pakket is een 1-uur durende jumpsessie opgenomen. Inbegrepen is onbeperkt ranja voor de hele groep, één zak chips/snoep per persoon en een verrassing voor de jarige. Voor de begeleider(s) is 1 koffie of thee inbegrepen. Tevens ontvangt iedereen de speciale XBAZE jumpsokken die nodig zijn om de Jump Arena te betreden.

Prijs per kind; €13,00
Minimaal aantal kinderen; 5


Optie 2: XBAZE MAX
In het MAX pakket is een 1-uur durende jumpsessie opgenomen. Inbegrepen is onbeperkt ranja voor de hele groep, frietjes met snacks (en saus) voor iedereen én een verrassing voor de jarige. Voor de begeleider(s) is 1 koffie of thee inbegrepen. Tevens ontvangt iedereen de speciale XBAZE jumpsokken die nodig zijn om de Jump Arena te betreden.

Prijs per kind; €16,50
Minimaal aantal kinderen; 5


Optie 3: XBAZE XTREME
In het XTREME pakket is een 2-uur durende jumpsessie opgenomen. Inbegrepen is onbeperkt ranja voor de hele groep en een verrassing voor de jarige. Na de jumpsessie staat er voor de hele groep friet met snacks (en saus) klaar. Voor de begeleider(s) is 1 koffie of thee inbegrepen. Tevens ontvangt iedereen de speciale XBAZE jumpsokken die nodig zijn om de Jump Arena te betreden.

Prijs per kind; €22,50
Minimaal aantal kinderen; 5

Jump right in!

Heb jij een vraag of opmerking? Vul dan het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!