Boek direct

XPERIENCE OUR VR WORLD

Enter the VR Room

SPRING IN DE VIRTUAL REALITY WERELD.

Begeef je in een virtuele achtbaan, zweef door de hemel als astronaut, sla de beats weg op je favoriete top-40 liedje of bekijk het uitzicht vanaf een wolkenkrabber in New York. Met een ruim aanbod VR-games beleef je bij XBAZE de avonturen die levensecht lijken. De ultieme Virtual Reality Experience dus! Verdwijn tijdelijk uit de realiteit van het alledaagse leven en leef je uit in virtual reality waar meer mogelijk is dan je ooit voor mogelijk hield.

vr-activiteiten


Reserveren

Reserveer online of neem telefonisch contact op en speel vette games in de VR Room!

CHAPEL CLUB

Bij XBAZE hebben wij onze eigen horecagelegenheid; de Chapel Club. Hier kun je lekker neerploffen en bijtanken, of heerlijk genieten van een kopje koffie terwijl de kids zich uitsloven. Eén ding is zeker; er is voor iedereen iets lekkers te vinden op onze uitgebreide menu- en drankenkaart.

Bij XBAZE kan je gratis parkeren en heb je natuurlijk gratis toegang tot de WIFI. Je kunt dus direct tijdens je bezoek je moves delen met je vrienden! Ouders kunnen ook gebruik maken van de WIFI om te werken, neem gerust je laptop mee en neem plaats in de Chapel Club of op het oude bordes!

Like & follow

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen! Je volgt XBAZE op Facebook, Linkedin én Instagram!

Contact